Rólunk

A BPDESIGN Ékszerkészítés brand története

A BpDesign Ékszerkészítés brand egy ékszerész és egy tervezőművész találkozásából született. Az ékszerkészítéshez szükséges szakmai tudást és tapasztalatot a 23 éves ékszeriparban eltöltött gyakorlat adja, míg a design szemléletet és kreativitást a művészeti egyetemi végzettség és a divatiparban eltöltött évek illetve a folyamatos kreatív művészeti tevékenység garantálja.

Művészember lévén lételemem az alkotás, örömmel és élvezettel tölt el az ékszerkészítés minden mozzanata. Ékszereim tervezésénél a munkát áthatja divattervező designer múltam és képzőművész jelenem, melyhez az szakmaiságot ékszerész alkotótársam biztosítja.

Az ékszertervezésen, ékszerkészítésen túl, online webshopunkban úgy válogatjuk össze az ezüst ékszereket, divatékszereket, trendi bizsukat, hogy a decenc, visszafogott vásárlóktól az extrovertált, divatorientált ékszerimádókig, mindenki megtalálja a magához illő kincseket.

Tudatosan nem egy ékszerstílust képviselünk, hanem olyan online "ékszerdoboz" vagy "kincsesláda" érzet megélésére törekszünk, ahol az ékszertervezés kézzel készült egyedi darabjai, a megrendelésre készült ezüst, arany, platina ékszerek és válogatott divatékszerek, trendi bizsuk mellett retro, vintage és antik ékszerkre is szert lehet tenni.

Kitti Gebler designer
Kitti Gebler designer
Tury György ékszerész
Tury György ékszerész