PARTY ÉKSZEREK 

Induljon a buli! Most viselheted a legmerészebb party ékszereket és divatkiegészítőket. Miért ne koronáznád meg az öltözékedet egy menő neonszín kristályokkal kirakott csillárfülbevalóval vagy egy dögös strasszos chocker-rel? Színesek, nagyok és harsányak. Magukra vonják a tekinteteket, egyeduralomra törnek, miközben szikrákat hánynak az éjszakában. Garantáltan a figyelem központjába kerülsz. 

Ja, nem szeretnél feltűnősködni? Akkor viselj elegáns hosszú fülbevalót, és hozzá illő koktélgyűrűt. Kínálatunkban vérmérsékletednek megfelelő különleges party ékszerek között válogathatsz. Jó bulizást!


Termékek

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Statement mindenek felett

A '70-es és '80-as évekből ismert hatalmas, feltűnő és gazdagon díszített statement ékszerek megjelenésének hatása, hogy a finom, alig létező ékszerek elutasítására ösztönöz. A bocsánatkérés helyett, arra hivatkoznak a tervezők, hogy az emberek az elmúlt két év után újra öltözni és szórakozni akarnak. Akinek kisebb a pénztárcája, annak sem kell lemondani a statement ékszerek viseléséről. Egy-egy színes kristályokkal kirakott csillárfülbevaló, vagy akár egy szemet gyönyörködtető szoborgyűrű formájában hódolhatnak a divatszenvedélynek, hiszen fantasztikus a trendi bizsu és divatékszer kínálat.