Extravagáns ékszerek

A legutolsó divat szerint öltözködsz, stílusos és jól tájékozott vagy a divattrendekben?

Akkor tudod, hogy most neked bizsukra van szükséged, hiszen a divatékszer reneszánszát éli! Ékszerkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy alternatívát nyujtsunk azoknak, akik a divatékszereket árusító nagy divatmárkák mellett, pénztárcabarát uptoday ékszereket, bizsukat, kiegészítőket keresnek.

A designerek időről időre irányt váltanak kollekcióikkal. Ez most sincs másként, hiszen a mini, filigrán, alig látható ékszerek után berobbantak az XXL méretű darabok. Idén minden eddiginél méretesebb ékszereket terveztek. A bizsu a viszonylagosan alacsony előállítási költségek mellett lehetőséget ad arra, hogy a legújabb formai megoldásokkal, divatszínekkel és trendi anyagokkal azonnal lekövesse a divatvilág újdonságait. Így lett a szezon divatfavoritja a bizsu, más néven a divatékszer.

A kikönnyített megoldások és a dopaminos vagy neonszínekben tündöklő plasztik anyagoknak köszönhetően, a divatékszerek súlya is kontrollálható. Ez fontos például a fülönföggők esetében, mert úgy tűnik a fókusz idén a fülekre esik, és már az utcán sem szokatlan a vállat verdeső vagy akár váll alá érő csodás rojtos-, plasztik- vagy csillárfülbevaló viselése...és akkor még nem ejtettünk szót a partiékszerekről, melyeket nyugodtan nevezhetjük az éjszaka tündöklő királynőinek!

Kategóriák